Hesabın var mı? Oturum aç
Kullanım (S.S.S)

Site kullanımı ile alakalı bazı temel bilgiler 

Masa üstü kullanım

Profilime nasıl fotoğraf yüklerim?

1- Herhangi bir sayfadan 'Profilim' sekmesine tıklayın.

2- Profil sayfanıza geldiğinizde resimler sekmesine tıklayın. Ardından + işaretine tıklayın ve cihazınızdan bir fotoğraf seçin. 

3- Fotoğrafınızı silmek, özele taşımak veya sağa sola çevirmek için alttaki resimde gösterilen simgelere tıklayın.

Özel resimler ve herkese açık resimler için iki ayrı bölüm vardır. yüklediğiniz fotoğraflar yayınlanmadan önce beklemeye alınacak ve yöneticiler tarafından kontrol edilecektir. Bu sırada fotoğraf(lar)ınız üzerinde beklemede olduğunu belirten küçük bir saat resmi belirecektir. Yükleyeceğiniz her fotoğraf için bu süreç aynıdır. Lütfen resim kurallarına uygun görseller yüklediğinizden emin olunuz.

Başka bir resmi profil resmi yapmak için

Herhangi bir resme tıklayın. Resmin sağ altındaki 'profil resmi yap' ibaresini göreceksiniz. (Alttaki resme bakınız)

 

 

 

Kameralı sohbet başlatma

Masa üstü Kameralı sohbet özellikleri burada

E-posta etkinleştirme avantajları

Mail etkinleştirme tek seferlik basit bir işlemdir. Doğru bir mail adresi ile üye olduysanız etkinleştirme maili bir kaç dakika içinde gelecektir. Değerli kullanıcımız, mailinizi etkinleştirerek, sistemdeki diğer kullanıcıların sizinle ilgilendiğinden haberdar olursunuz. Sistem sadece e-posta adresini etkinleştirmiş kullanıcılara bu dildirimleri gönderecektir. Sizinle ilgilenen, mesaj bırakan olduğunda anında bir mail alacaksınız. Bu hizmet bir çok popüler arkadaşlık sitesinde ücretli özellikler kapsamındadır. Burada tamamen ücretsiz! Dilerseniz tüm bildirimleri kapatmayı tercih edebilirsiniz.

Şahsi mail adresinizi kullanmak zorunda değilsiniz.

Değerli kullanıcımız, gizlilikten yana endişeleriniz olabileceğini düşündüğümüz için size bu tüyoyu vermenin iyi bir fikir olduğunu düşünüyoruz. Şahsi mail adresinizi kullanmak istemeyebilirsiniz. Bu durumda dilerseniz kendinize yeni bir mail hesabı oluşturabilirsiniz. Gmail, Hotmail, Yahoo veya başka hangisini isterseniz kendinize yeni bir mail adresi alabilirsiniz. Bu mail ile üyeliğinizi etkinleştirebilirsiniz. Ancak sadece bir kereliğine kullanmak için açtığınız maillerin zaman aşımınıa uğrayıp otomatik olarak askıya alınacağını veya spam maillerle dolup ulaşalamaz olacağını unutmayınız. Sistemimiz ulaşılımayan mailleri tespit ederek dilecektir. Böylece bir müddet sonra kullandığınız hesabınız da silinecektir.

Üyeliğimi etkinleştirmezsem ne olur?

Kısa süre sonra profiliniz silinir. Sistem tamamen otomatik çalışır! Üyeler belli bir zaman içinde üyeliğini etkinleştirmez ise, profilleri askıya alınır. Bu kullanıcılar askıya alınmış profil ekranıyla karşılaşırlar. Bu durumda sistem üye'den erişimi olan herhangi bir mail adresi isteyecektir. Bu ekran ile karşılaşırsanız ve üyeliğinizi etkinleştirmek isterseniz, profilinizi, silinmeden önce erişiminiz olan herhangi doğru bir mail adresi girerek aynı kullanıcı hesabınız ile kullanmaya devam edebilirsiniz Ve üyeliğini etkinleştirmiş tüm kullanıcıların avantajlarına sahip olabilirisiniz. Yinede etkinleştirmek istemezsen profilin bir müddet sonra otomatik silinir.

Topluluğu korumak için genel kurallar

Burada adil ve güvenli bir ortam oluşturmaya çalışıyoruz! Bunlar çok göreceli kavramlar olsa da, bunun için çeşitli önlemler almaya çalışıyoruz. Lütfen şu 4 maddeyi göz önünde bulundurun.


1- Kendinizi ifade etmeyen resimler yüklemeyiniz. Araba, mobilya, çicek, böcek, kuş gibi resimler senle alakalı değil demektir. Maalesef kabul edilmiyor. 

2- Her yerinin gösterilmeye değer olduğuna katılıyoruz. Ancak narsistçe yaklaşıp kendinden emin bir tavırla çok iddalı olsa bile, cinsel organ resimleri veya benzeri çıplaklık içeren görsellerinizi lütfen 'herkese açık' yüklemeyiniz! Zira bu paylaşımınız, projenin kapatılmasına sebep olabilir. Hassak içeriklerinizi 'sadece arkadaşlarım' seçeneğiyle sınırlandirabilirsiniz.  

3- Lütfen herhangi bir profesyonel görüşme türü veya bunu çağrıştırabilecek görsel veya yazılı bir profil veya benzeri bir iletişim örneği oluşturma. Ve lütfen bunu, birinin özgürlük alanına veya yaşamak için seçimlerine istinaden gösterdiğimiz bir kabalık olarak algılama. İnternet sitelerinin sanal ortamdaki varlığını koruyabilmesi için belli yasal süreçlerin gerektirdiğini yerine getirmesi şarttır. 

4- 8000 üye sayısına geçtik. Çevrim içi kimseleri göremezsen daha sonra yine ziyaret et. Projemiz çok yeni ve yüksek bütçeli reklam projelerimiz yok. Burası ücretsiz bir platfrom olup tüm üyeler gerçektir. Kullanıcılar çevrim içi olmasalar bile mesajını alabilirler. Filtrelere göz atmayı unutma. Profiline bakan, mesaj atan, veya beğenen. olduğunda bildirim alacaksın. Bildirim mailleri de ücretsiz ancak yinede bildirim almakistemezsen ayarlardan kapatabilirsin. Diğer bir çok gerekli gereksiz özelliği kullandıkça değerlendirebilir bize fikirlerini yazabilirsin.

Sosyal medyada bizi takip etmek istersen; Bir kaç farklı platfromda bişiler paylaşıyoruz. Twitter ve özellikle Tumblr sayfamıza bakabilirsiniz. Bu arada pinterest panolarımız da çok renkli ;)

Twitter hesabımız: https://twitter.com/GaysohbetTurk

Bir sorun varsa moderatörlere sorabilirsin, Cevap alabilme ihtimalin yüksek. Profil oluşturma tüyoları sayfamıza da göz atabilirsin. Farketmediğiniz tüyolar olabilir ;)