Hesabın var mı? Oturum aç
Sohbette tercüme

Kişisel bir tercümana kim hayır diyebilir? 

Google Translate, bir arkadaşlık sitesine entegre olursa nasıl olur? AngelsTurkiye olur :)

Ne? Gay arkadaşlık sitesi mi? Google Translate entegre mi? Nasıl yani? Google gay mi ? :) Yok değil ama olsaydı cinsiyetsiz veya nonbinary olurdu :) Elbette ki Google buranın bir gay arkadaşlık sitesi olmasına aldırış etmiyor. Google Translate servisinin sunduğu kişisel bir tercümana kim hayır diyebilir? Servislerini destekleyen, yazılım mühendisliğini bünyesinde barındıran tüm projelere açık. Ancak gerekliliği tartışılır..... Kısaca diyebiliriz ki; Devir değişiyor ve bazen kişiler mutluluğu uzakta arayabilir, yanındaki biriyle dil bazlı sebeplerden ötürü iletişim sağlayamayabilir ya da arayış tanımlarının artık farklı parametreleri olduğunu da söylemek söz konusu. Örneğin, Geleceğin arkadaşlık siteleri başlıklı bu yazıda madalyonun öteki yüzüne bir değinmek istedik! Dilerseniz kısaca bir göz atabilirsiniz. Ayrıca, yeni nesil LGBT bireylerin algı bazında 90'lar kuşağından biraz daha farklı düşündüğü gerçeğini de göz önünde bulundurursak, çoklu dilde etkileşimi ve özel bir tercüme servisini hem ilginç hemde eğlenceli ve teşvik edici bulabilirsiniz.   

Dünyanın her yerinden insanlarla yazışabilmen için tercüman özelliğini etkinleştirdik. Sen kendi dilinde yaz, karşındaki diğer kişi kendi dilinde görsün

Sohbette tercüme: cümle cümle kopyala yapıştır yapmanıza gerek yok!

Google translate, tercüme amaçlı olarak çoğumuzun kullandığı güçlü bir seçenek, ancak her bir cümleyi tek tek çevirmek veya tek bir paragrafı tercüme etmek için kopyala yapıştır yapmanız gerekiyor. Ancak biriyle aynı anda yazışırken çevirse daha pratik olmazmıydı? Yazılım sektörünün son trendlerinden biri olan bu özellik AngelsTurkiye platfromunda! Sen onu nasıl kullanmak istersen kullan! Dilersen hali hazırda yazıştığın birine buraya üye olmasını söyle ve tercümeyle uğraşmadan iletişimde kal! (şu an, çoklu dilde tercümeyle sohbet özelliği, Google tarafından sınır durumdadır. Ancak şu aşamada tarafımıza Google'dan olumsuz bir bildirim almadık ve sorunsuz çalışmaktadır) Gay arkadaşlık siteleri ve diğer arkadaşlık siteleri arasında Google Translate ile entegre çalışan başka site var mı? :) çok da önemli değil ama sadece ingilizce bilmek yetmezse bu işe yarar.