Hesabın var mı? Oturum aç
İçerik politikası

Değerli kullanıcılarımız, projemizde, site işleyişini riske atacak, yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilecek her türlü metin, telefon numarası, doğrudan iletişim bilgisi ve özellikle şiddetli çıplaklık içeren, ve ayrıca fetişleri çağrıştıran (naylon çorap, jartiyer, ten çorap) görsellerine izin verilmez. Söz konusu üye yetişkin içeriği herkese açık ve özel resimler bölümü ayrı ayrı eklenmiş olmasına rağmen kasten herkese açık bir şekilde devamlı olarak yüklerse üyelik hiç bir açıklama yapılmadan silinebilir. 

Net tanımlar ve örneklendirme:

Deniz kenarındaki veya halka açık bir spor salonu ve benzeri herhangi bi yerde, şortlu veya bikinili bir görsel, şiddetli çıplaklık değildir. Ancak; Deniz kenarındaki tutum ve duruşunuzdan farklı olarak iç çamaşırıyla veya erotik bir kıyafet ile cinselliği çağrıştıran fotoğrafların herkese açık olarak paylaşılmasına izin verilmez. 

Kıyafetli veya kıyafetsiz; normal duruştan farklı olarak vücudun belli bölümlerinin teşhir edilircesine öne çıkarılması, farkında veya farkında olmadan gösterilmesi şiddetli kural ihlalidir.

Profil metin alanları: Bu metin alanları kendinizi ve aradığınız insandaki nitelikleri ifade etmeniz için size tahsis edilmiştir. Bay bayan (evli çift) arayışının belirtildiği, eş değiştirme gibi arayışlar veya cinselliği direkt olarak çağrıştıran metinlerine izin verilmez. 

Sizi temsil etmeyen görseller: Gizlilik hakkınız gereği, yüzünüzün görünmediği bir resim yükleyebilirsiniz. Ancak bu durumda vucudunuzun büyük bir kısmı görünmeli ve sizi temsil etmelidir. Vucudunuzun herhangi bir kısmının, örneğin: sadece kol, sadece bacak veya vücut bütünlüğünüz ile alakalı fikir vermeyen görseller onaylanmaz. Bazı durumlarda kullanıcıya ait olduğundan emin olamadığımız fotoğraflarla karşılaşırız. Örneğin profesyonel kamera ile çekilmiş görseller yüklediyseniz aynı şekilde telefonunuzla çektiğiniz fotoları da eklemeniz gerekir. Bunu yüzde yüz ayırt edemeyiz ama insanız ve tahmin yeteneğimizi kullanırız. Yanıldığımız durumlarda bunu bize ıspatlamanız muhtemelen çok zor olmayacaktır. Bu kurallar topluluktaki diğer üyelerin ve sizin hakkınızı korumak için vardır. Hiç bir görsel yüklememe hakkına da sahipsiniz.

Bu politikalar anlaşma sağlamış olduğumuz Google Reklam ortaklığınca şiddetle aranan niteliklerdir ve projenin varlığı bu reklamlara bağlıdır. Lütfen topluluğu ve projeyi korumak için bu detayları göz önünde bulundurun.

Daha fazla detay için: https://bit.ly/3sjF6jp