Hesabın var mı? Oturum aç
Hakkımızda

AngelsTurkiye bir çok ayrıcalıklı özelliği bünyesinde bulunduran premium bir mini gay sohbet ve sosyal ağ uygulamasıdır. Projemizdeki artırılmış gerçeklik teknolojisi, sokakta sohbet ve tercüman özelliği, Google servislerinin sisteme entegre olması ile çalışır. Burada dilersen, üç boyutlu odalar ve sanal dünyalarda etkileşimin ilginç yollarını keşfedebilir partnerinle oyunlar oynayabilirsin. (bazı özellikler kapalı olabilir)

Gay Sohbet Ve Arkadaşlık Sitesi

AngelsTürkiye, yeni nesil bir gay sohbet ve arkadaşlık servisidir. Hali hazırda onlarca farklı dilde hizmet veren projemizin tercüman servisiyle, tüm dünyadan insanlarla tanışıp sohbet edebilmenin tadını çıkarabilirsin. (bu servis dönem dönem açılıp kapatılabilir) Kısaca siz Türkçe yazacaksınız ve sohbet ettiğiniz kişi dünyanın neresinden olursa olsun yazdıklarınızı kendi dilinde görecek. Sizce de ilginç bir detay değil mi? AngelsTürkiye gay tanışma topluluğu gittikçe büyüyor ve sohbet edebilecek yeni insanlar tanımak hiç fena olmaz diyorsanız, hemen uygulama mağazalarından indirebilir ve hemen etkileşime başlayabilirsiniz

Projemizi öne çıkaran en önemli özelliği, temel düzeyde kameralı sohbet edebilmenize olanak tanıyan altyapısıdır. Kullanıcılar görüntülü aramayı bilgisayar ortamında daha sıkıntısız deneyimleyebilir. Görüntülü görüşme özelliği şu aşamada mobil ortamda, yazılım firmasının gerekli gördüğü standartları taşıyan cihaz ve tarayıcılarda sağlıklı çalışmaktadır. Çoğunlukla sıkıntsız çalışmasını beklemekteyiz.


Google Firebase altyapısı ile sohbetten ve iletişimden hiç kopmadan süper hızlı bildirimler alırsınız. AngelsTurkiye gay sosyal ağ uygulaması, sohbet etmekten çok daha fazlasını yapabileceğin ve kendini ifade etmekte sınırsız olduğun yeni bir eşcinsel sosyal ağ projesidir.Profil tüyoları gibi diğer sayfalarda çok daha fazla bilgi edinebileceğin ayrıntılar mevcut. Bizi daha yakından tanımak istersen üye olup moderatörlerimize sorularını iletebilir, nasıl daha iyi olabileceğimizi bize iletebilirsin.


*AngelsTurkiye gay arkadaşlık sitesinde, uygun olmayan bir fotoğrafın herkese açık şekilde paylaşılmasına, yanıltıcı, alakasız profiller, veya profilin herhangi bir şekilde kötüye kullanılmasına izin verilmez. Bu, tüm kullanıcıların haklarını eşit oranda korumak için alınmış basit önlemlerden biri olmakla birlikte, bu profiller manuel olarak silinir. E-posta hesabı ile üyeliğini etkinleştirmeyen üyelikler sisteme giriş yapamaz ve 24 saatin sonunda otomatik olarak silinir. Uygulamamız çok yeni olduğu için tüm konularda tüm kullanıcılarımızı toplam üye sayısına kadar net bir şekilde bilgilendiririz. Böylece beklentileriniz ve karşılaştıklarınız konusunda hayal kırıklığı yaşamanızı istemeyiz. Sanal ortamda çevrim içi bir topluluk oluşturmak zaman meselesi olmasına rağmen, bu zaman boyunca hiç bir yanıltıcı profile veya görsele izin verilmemiştir. Kullanıcılarımızın çoğu birbiriyle etkileşim içinde olan gerçek kişiler olup aynı anda çevrim içi olma sayısı da artış göstermekte ve artmaya devam etmektedir. Üyeliğini etkinleştirmediği için silinen üyeleri baz alıp şişme rakamları toplam kullanıcı sayımızı yansıtan rakamlara asla katmıyoruz. Şu aşamada Üye sayımız 15 bin sayısını geçti ve artmaya devam ediyor. Dönem dönem üyelikler sistem tarafından topluca inaktif edildiği için rakam değişiklik gösterebilir veya bu yazının güncellenme sıklığına göre buradaki rakam değişebilir. (son guncelleme 14 mart 2023)